Segt, jag vet

Vm i att titta på tv idag! Jag tittar sällan, nästan aldrig på tv. men ikväll gick ju massa kul på en o samma gång.. fuskbyggarna, anna anka (underbar!), sandhamn och arga snickaren.. fullt skå med kanaltryckaren med andra ord.. fan va trött man bli av att glo på tv'n, bättre med datorn, har iof inte brännt en krona på nätshopping ikväll, allt ont har nått gott med sig, eller hur säger man??
Pd va hos grannen o kollade på våran zlatan. Det enda jag kan tänka mig gilla med honom och fotboll får bli hans nya lila skor! Bra val killen!

kompetenta!

Hemma från hospitalet. Utan undersökning men med blåa händer o fötter. Syrran som skulle sätta nålen missalyckades, inte 1 gång och inte 2, utan 6 gånger! Om jag inte hade satt ner foten hade hon säker hållt på än.. Frågade om hon kunde hämta nån annan, men det fanns tydligen ingen annan på hela södersjukhuset som kunde. Konstigt. Vi fick en ny tid i mitten av maj, tur att man har all tid i världen och att Thea är tapper.

Nu ska vi äta Adrian parad-rätt, korvstroganoff med ris och ätror.

Funderar lite på kul påskmat, har du något bra tips?


Kom!

Någon som vill fika med mig o Thea på sös? Kom hit vettja! Ring!

Smal om magen!

Pump! It! Jodå, jag o grannkärringen har svettats idag, igen.. Snart kanske det blir fason på bukfettman? Lagom till att jag placerat båda fötterna på hallmattan hällde jag i mig en påse kinapuffar, hur tänkte jag där? Banta hela dagen och smälla i mig snask och 22 knäckemackor till kvällen. Jag vet vad du tänker sami, inget har förändrats!

Hur som haver.

Imorgon ska jag o thea till sös o göra en rtg på hennes urinvägar. Upp i ottan ska vi oxå. Sös 7.30, förbereder mig redan nu på att komma försent. Det kommer ta hela dagen.. först 12.30 gör dom rtg'n, innan dess ska embla salvan på o nål sättas och sedan kommer kontrastvätskan..
Lilla livet va du får utså! Thea, va stark och tänk fina tankar, mamma är med dig!

Nu ska jag glo på missade tvprogram!

Go natt!



Jag ikväll efter en påse kinapuffar, dags att tänka om va??

hemfrid

Såja. Räkningarna e betalda, hemmet är städat, adrian är fortfarande sjuk och jag klättrar på väggarna! Vill ju ta ut barnen i solen.. Men vi får helt enkelt kolla vidare på madagascar och hoppas på att vi e friska till helgen.
Köpt några småsaker till adrians ägg, självklart ska vi ut på tomten o leta ägg i helgen. han förstår nog inte riktigt varför, men uppslattas säkert när han ser vad som finns i... Gatukritor, såpbubblor, lera och klistermärken!
Godiset håller jag för mig själv...

Nu ska jag sätta mig i solen medans båda barnen sover. halleluija moment!

ha en bra dag!

mors mittinatten!

fan... jag e fortfarande vaken... det här kommer jag ångra bittert när kidsen sparkar igång om någon timma...
Imorgon, DÅ ska jag gå o lägga mig kl 22, igen..

fet, fetare, fetast!

vill ha, ska ha, måste köpa! Satan vilket ha begär jag har framkallat! Inbillar mig att garderoben lever kvar på 60-talet, hemmet förfaller, vagnarna är dåliga.. Snart byter jag väl ut pd oxå?! Nee..

Om sanningen ska fram är jag väldigt NÖJD! Det ska man eg himmla om i vårat samhälle. Ingen ska ha det fetare eller vara fetare än grannen. Det omtalade ordet lagom.. Fast varför, alla är skapta på olika sätt och till olika livsöden. tror att man dör som den människa man föddes till. om man inte under resans gång fick en stor medvind eller vilja!

Känner på mig att detta inlägg kan skapa djupa debatter, väljer därför att sluta här. Där vart jag sådde fröet- i fisksätras hjärta!

Dags att sova men först ska jag räkna får! Natt!

38.8

..  och paus i inskolningen. Igår fick Adrian feber, från ingenting. Idag är vi alltså hemma.. Förmodligen hela vecka iom påsken. Det gör inget Adrian, vi tar nya tag nästa vecka!

Här hemma fortsätter vi med golvet, tar en sväng i forum med Petra o lite sånna saker!

Internationella ..

familjemiddagsdagen! Jag o kidsen styr över till mamma o pappa o käkar porterstek, kåldolmar eller möjligen laxpudding. Medeltidsmat med andra ord.
Pd stannar hemma o slöjdar.
Jag och barnen var hos grannen o åt våfflor, undertiden tog han sig friheten att köpa kanaler. 400 pix/mån för en herrans massa film och sport?? HUr motiverar han det? Skräp.

En halvfärdig trappa...

Efter regn kommer solsken?

Grått, grått grått.. Va gör man för att liva upp stämningen? Funderade på ikea.. men skiter i det, löning o skitväder innebär fulla parkeringar o milslånga köer och nöjd kamprad! Hemma får jag inte vara för pd ska köra finalen på golvet i vardagsrummet.
Ska man kanske åka o köpa några snygga växter o krukor?

Bilder..












Bubbbbel

Nuså. maten är i magen, barnen i säng och jag tänkte öppna skummet! Jodå, ni hörde rätt! Pd är ju totalt ointresserad av alkohol idag, så jag får helt enket suga i mig flaskan själv- dumt att kasta?
Meeen. Sysslorna tar inte ledigt pga bubbel o lördag, nejdå. Jag tar alltså med mig skummet till tvättstugan o manglar sängkläder. (ni hörde rätt) Så sjukt less på oredan här, nu ska det fixas! Tshirtarna ska fan ligga sorterade efter kulörer!


hitler!

.. det är tydligen jag.. nåväl, sparkade upp mannen för golvläggning, det gillas!
pappa kom förbi o kopplade in tvättmaskinen, underbart! nacka energi's vd kommer skratta hela vägen till och från revisorn, nu ska här tvättas!!

Kineser

Pd har sett bättre dagar. Hans ögonlock är svullna, ögonen ser ut som kineser och han letar förbrilt i kylen efter föda. Bakis med andra ord. Sist jag var bakis var någon gång i september månad 07. Var sak har sin tid.

Dagen kommer alltså gå i lugnets tecken. jag river runt i ett par gamla långkallingar, löper mellan tvättstugan och dammsugaren. Hemmet och tvätthhögen har inte fått nån omsorg den senaste veckan. NU är det dag, NU. Förmodligen det Pd drömmer om när skallen är variant XL.

På eftermiddagen ska jag o adrian ut o palla påskris! Vill ha körsbärsris, blir så fint när det slår ut, lila/rosa! Fjädrarna går såklart i genus tecken, rosa till thea o blå till adrian...

Vad gör du av din lördag?

latte med morsan











jag och thea passade på att fika när pedja o adrian var på dagis! vi fick med oss Nicole, hon var inte sen upp med kameran, tusen tack!

Bästa Adrian!

 Adrian, du du ska veta hur liten du var när du blev stor. Vi är så stolta  över dig!

Våga vägra!

Aldrig  i mitt liv! Jag gör det bara inte! Vem har myntat ordet fredags myyyys? Och vad gör man då? varje torsdag är jag glad för att det är fredag dagen därpå, MEN fredagsmyset man vi väl alla försöka skippa, iaf ordet?
Förstår inte grejjen, vad gör man? Dukar med bästa porslinet, käkat hängmörat kött och frossar i halvtaskigt rödvin?
Självklart är en fredag festligare än en onsdag. Men nu är det dags att slopa ordet MYS.

Ok, hur ser våran fredag ut? Pd och grannen ska på hockey i globen, med tillhörande resturang o utgång.
Jag och barnen ska hänga med grannfrun, vända upp och ner på hemmet och bara MYYYYSA!


Säger bara.............!

ZUMBA!!! Skakat rumpa o pattar som värsta salsagurun! Ingen kordination och än mindre taktkänsla, men jädrar va kul det är!
Innan zumban körde jag o grannfrun core. Instruktören, som btw hade kropp som vi andra drömmer om och asset man inte haft sedan 13.-års åldern, pratade helt obehindrat- medans en annan darrade både på rösten o kroppen (fettet).

MEN jag e glad iaf! Nu finns det inga ursäkter, jag ska ur vassen! Och köpa mig en riktigt fräch bikini...

Kära vänner, här kommer nått o sätta tänderna i! På med bästa dansskorna...



hurra!

Famfaaaaaaaaaaaar!! Hurra för mig o pd, idag har vi gängat i 3 år! Eller 10 år beroende på hur man ser det..
Det firar vi genom att äta gott, falukorv eller fiskbullar, måste kolla med adrian va han hellst vill ha.
Som ni hör tar vi inte så allvarligt på det här just idag, vi festar alltså till det en annan dag när Thea släpper ut mig..

Fick ett riktigt fint armband från Attling, än kan han!


Nu ska jag o thea träffa tant sophie!


Pit stop!

oJOJ.. Med eller  utan Gps. Jag e lost.
Fram kom jag iaf! Dock inte till kungen, tur det kanske.
Med mig hade jag ett pit stop på maxi, tulpaner, bulle, nerskitna kläder, poliskontroll, felkörningar och ett glatt humör!
Ett slag var jag i solna o virra, men fram kom jag.. Undrar om jag var i djursholm eller drottningholm? Spelar ingen roll, huset var fab, Petra o hennes Kasper likså!

Svängde förbi Synsam i saltis på hemvägen o fick med mig några provex av brillor! Blir nog ett par pilot från Tiger. Om jag fastnar på bild ska du få se!

Åter till min hushållssysslor, sedan pump!
Hej!

Latte med kungen!

Sticker ut till djursholm o drar en fika med kungen, iaf granne med honom!

Tackar gudarna för gps dagar som dessa.. Ett jäkla skå att höra vad den säger o samtidigt köra efter det.. Med otur hamnar jag i flen..

Nu kommer vi Petra!

Så jävla smutt!

Dagen har varit toppen! Började i rallyfart vid 5 rycket, tänker inte ens påstå att jag tycker det är ok, eller en fas. Sova gör man minst till 7, gärna 9. Ska snacka med adrian om det till helgen!

Efter dagislämningen åkte vi till bygg ole, köpte färg till trappan, försterbräden o lite annat jox. I 9 fall av 10 kör Pd om vi båda är med. Men denna gång bar han Thea i bilstolen och jag gick till förardörren. Hoppar in, hör hur bakdörren går upp och slås igen. Kör till forum. plockar ut vagnen och Thea. FÖRST då inser jag att Pd inte är i bilen. Jag åkte alltså utan honom från parkeringen.. Ringer upp o frågar varför han inte ringt.. han påstod att han ville se hur lång tid det tog innan jag märkte att han inte var med. Jag påstår att det handlar om dispyten ang blank eller högblank färg till trappan....

Hade avtalat tid på mitt nya jobb kl 13! Ska bli så spännande! Jag ska vara med o stara upp en ny basal hemsjukvård för familjeläkarna i saltsjöbandens räkning. From 11 maj börjar jag jobba lite smått, kommer bli toppen!

Efter vila och lunch packade jag ihop barn o åkte till Tina o co. Adrian var så glad att han dansade i hissen! Tina bjussade på sötisar, lyckan var total! 

Nu ska jag vila kroppen, känner mig som en reumatisk kärring. benen, fötterna och händerna värker. Eftersom jag fortfarande nuttar får jag nöja mig med alvedon. Lägger mig o inbillar mig att man kan bli hög på kärlek!

Hoppas duär vid gott mod!

dag 7

Mjukbrallan är på, kläderna är packade, frullen är i magen- Adrian är redo för dagis! Undertiden åker jag o Pd till forum o jagar glasögon till mig! Tänkte mig en mindre pilotmodell med smal guldbåge?! Har du tur lyckas jag uppdatera från mobilen...

Hoppas du får en fin dag!

2 halva män

.. måste ju bli en hel man eller hur? Isf finns det hopp.

Sex!

..dagar på dagis- såklart! Adrian har ju blivit värsta dagiskillen, typ. 
Idag meddelade personalen att Adrian har en nypa vilja, som om vi inte visste.. Den här veckan, eller dom 4 dagar som är kvar ska han äta och sova middag där- det är dom momenten kvar. Han kan inte annat än få stående ovationer! Annars står han nog så bra själv..

Nog om det.

Tänkte dra till bygg ole nu. Handla ut easy cover, för 5 gången. Och golv. Igen.

Vi hade stockholmms isärklass bästa polacker här under en vecka. Dom gjorde inte annat än att kosta pengar, öppna upp ett snett dörrhål och slipa sönder parketten i vardagsrummet. Killen som va boss var rätt otäck, jag o pd räckte honom till höften så vi gav honon degen sen fick dom dra. (självklart prutade jag)

hej på en stund


Köket



Nya köket? Nee.. när uppgängningarna till skåpen var borta satt de fortfarande kvar i väggen- tackvare nikotinet!! rena rama kalssons klister! Braaa skit!



Nästan klart? Bilden är tagen i mitten på januari. Köket kom första veckan i Feb. Lite småfix kvar, du vet täckskivor, sparksocklar osv. Men som man säger, Rom byggdes inte på en dag!

kanske lägger upp en på det halvklara objeket imorgon!

Allt för nu.





Spännande!

Roligt att se att ni kikar in utan att jag uppdaterar!
Är det för att ni är nyfikna, intresserade, trogna, besatta, brist på annat eller helt enkelt gillar "min" blogg?

Här hemma är allt som sig bör!
Vi, renoverar, skolar in på dagis, lär oss krypa, städar, trottsar, slänger skräp, planerar födelsedagar, tränar kroppen på world class, ammar och börjar på nytt jobb!


Vill ni veta mer?

HOME SWEAT HOME

RSS 2.0